lördag 23 juli 2011

Utflykt på Österlen

Idag har jag och min älskling varit på utflykt här i Skåne. Vi trotsade det trista vädret och begav oss ut på Österlen. Vårt första stopp blev Ystad där vi besökte några trevliga inredningsbutiker. 'Tyvärr blev det dock inga köp men en del trevliga idéer väcktes som vi förhoppningsvis snart sätter i verket.
Därefter körde vi mot Simrishamn och gjorde ett stopp på vägen för att titta på bilar, tyvärr hade Peugeot i Hammenhög inte den bilmodell som vi är intresserade av så det blev inget bilköp heller! :(

Resan fortsatte sedan tillbaka längs med kusten till Kåseberga och sedan vidare mot Glemminge där vi stannade för att fika på mysiga Olof Victors Bageri och Café. Där återställde vi vårt blodsocker genom varsin Cappuccino och var sin mumsig kaka. Mätta och nöjda gick vi en sväng och tittade in på deras bageri där vi fortsatte att dreggla över alla goda bakelser och kakor, dock utan att köpa något. Vi stannade även på Design 1021 (som ligger nära Olof Victors) där vi blev förälskade i en snygg inredningspryl som vi just nu funderar över om vi har råd att investera i!!! Alla ni som är intresserade av design och är i krokarna måste absolut besöka denna snygga butik!

Det drog tyvärr lite kallt inne på Cafét så kappan fick stanna på!

Deras goda citronmaräng...

 En god Cappuccino är aldrig fel...

Min älskade make är det bästa sällskap som finns!

Olof Victors...



Deras bageri...


Igår var vi förresten på bio och såg den nya filmen "Bridesmaides" som var riktigt rolig. Jag kan verkligen rekommendera den filmen om ni gillar kommedier som "Baksmällan" och "På smällen"!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar