måndag 28 november 2011

Ständigt ändrade regler!

Har börjat fundera på om vi inte ska ta en liten sväng till Sverige någon gång i december för att få lite julstämning. Vi hade inte tänkt åka hem över jul och nyår eftersom vi inte trodde att G skulle få ledigt. Som det ser ut nu kommer han att bli ledig och därför har vi ändrat oss eftersom det känns som att vi annars helt missar allt vad julstämning heter!

Inte mycket julskyltning utanför Harvey Nichols...

För övrigt har vi de senaste dagarna irriterat oss på att fastighetsägaren håller på och gör livet svårt för lägenhetsägarna och oss hyresgäster här på Palmen. Det ska kosta ca 10000 kronor per år att få tillträde till strand och gym vilket enligt alla kontrakt ska vara gratis för oss som bor här pga den redan höga hyran. Dessutom ska de som vanlig ha en massa papper av oss som de redan fått hur många gånger som helst. Drygt är bara förnamnet och allt detta bara för att fastighetsägaren är i behov av pengar!

6 kommentarer:

  1. Visst luktar den underbart :) vad mysigt med en tripp till Sverige! Just nu saknar jag sol och värme. Vi hade en hemsk storm igår kväll...

    SvaraRadera
  2. Förstår att ni vill hem till Sverige för lite julstämning, det är ju bara så mysigt i december! Tråkigt med fastighetsägare som håller på att krångla! Är det mycket problem med sånt hos er? Antar att det är en helt annorlunda kultur mot vad man som svensk är van vid?

    SvaraRadera
  3. Fy vad trist att behöva bråka med fastighetsägaren. Det är aldrig roligt sånt där.

    SvaraRadera
  4. Lisa: Hörde om stormen och att en massa träd blåst ner och att det blivit översvämningar. Hoppas att ert hus har klarat sig utan skador!

    SvaraRadera
  5. Marie: Ja, det är rätt mycket problem här nere. Regler och lagar kan ändras över en natt och i fallet med fatighetsägaren här på Palmen tvingar de oss i princip till att gå med på något som vårt kontrakt säger att vi inte ska behöva gå med på. Tyvärr kan man inte vinna heller utan de gör som de vill då det är deras land. Det värsta är att det blivit värre de senaste åren!

    SvaraRadera
  6. Sofia: Nä, det är lite tråkigt att det blivit så :(

    SvaraRadera