lördag 29 januari 2011

Fat Camp och massor av mat...

Det har varit en lååång dag så det ska bli skönt att det snart är dags att gå och lägga sig.
Dubai Weight Loss Show är inte något skumt "fat camp" som det kanske låter som utan ett mat och tränings event där olika företag presenterar sina nya produkter och olika gym presenterar sitt utbud och visar en del av sina klasser på en scen. Eventet var faktiskt väldigt givande då jag fick en del bra information, särskilt av en klinik här i Dubai. Det är ju alltid bra att fått träffa personal från ett ställe så att man lättare vet vart man ska vända sig om man blir sjuk. Det som var positivt med denna klinik var att de faktiskt hade en svensk läkare. Förutom all bra information så fick man även lite olika goodiebags som var fyllda med trevliga produkter.



Efter Weight loss eventet åkte jag och G och åt lunch på en av våra favorit Libanes restauranger på Jumeirah Beach Road. De har fantastisk mat där, atmosfären är mysig, det ända negativa är att varken personalen eller servicen är särskilt bra.


Dagen avslutade vi med att gå på bio, tyvärr var filmen en 3D-version vilket jag tycker är meningslöst när det är en helt vanlig film man ser. Hoppas att ni har haft en lika trevlig lördag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar