fredag 4 mars 2011

En kunglig kväll på palatset!

Eftersom vi inte var hemma förrän runt 02 i natt och inte hade sovit så mycket natten innan var vi ganska trötta och orkade därför inte blogga när vi kom hem. Här kommer därför en lite försenad redogörelse för var och vad vi gjorde igår kväll.

Det hela började lite tråkigt då vi tyvärr fick vi stå ute i blåsten och vänta 20 minuter på vår taxi som var försenad. När vi äntligen kom till Hotell Royal Mirage i Marinan hade vi som tur var inte förlorat vårt bokade bord men de andra svenskarna som vi skulle möta i receptionen hade börjat undra var vi höll hus.

Restaurangen som vi bokat bord på är en Marockansk restaurang som heter Tagine och som jag varmt kan rekommendera. Själva restaurangen är otroligt mysig då den är inredd i riktig arabisk stil och dessutom var maten riktigt god. Sammanlagt var vi elva personer varav åtta var svenskar och tre av dem är här på semester. Nu fick ni lite hjärngympa med ;)

Äntligen någon som anpassat dörrarna till oss kortväxta!


Lite senare under kvällen åkte vi taxibåt tillbaka till Palmen för att beöska en bar som ligger i anslutning till det nyöppnade hotellet One and only The Palm. Baren var så klart väldigt flshig men tyvärr var personalen ganska oorganiserad vilket var ett stort minus. Drinkarna var dock färggalad och goda vilket var det viktigaste!


 Nykter?

 Strike a pose!


Eftersom SS är här på semester och ni säkert vill veta vad hon tycker om Dubai kommer hon att gästblogga en del under sin vistelse här i sandlådan så håll utkik!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar