söndag 3 april 2011

Guinness Rekordbok i Pisa

Eftersom resan börjar närma sig sitt slut och vi igår satt i bilen från 08 på morgonen till 22 på kvällen har det blivit lite dåligt med inlägg. Idag ville vi dessutom få ut så mycket som möjligt av dagen och hann därför inte blogga innan vi åkte på utflykt i morse.

Nu ska ni iaf få höra om gårdagens resa då vi alltså lämnade Rom tidigt på morgonen för att köra längs Italiens västkust till Pisa och sedan vidare till München. På vägen till Pisa stannade vi till vid Medelhavet och njöt av den underbara utsikten innan vi fortsatte färden. Landskapet ändrades från riktigt grönt och blommande till något kalare men ändå med en hel del knoppar på träden. Vädret var fantastiskt med strålande sol och 21 grader varmt.

Vacker utsikt över Medelhavet...

I Pisa blev det ett snabbt besök som antagligen skulle platsat i Guinness Rekordbok då vi snabbt tog några bilder, gick ett varv vid tornet och sedan körde vidare. Allt som allt var vi nog i Pisa i 20 minuter som för övrigt verkade vara en riktigt trist industristad.


 G har hittat ett nytt jobb i Pisa nämligen som stöttepelare till det lutande tornet!!!

Innan vi lämnade Italien stannade vi och åt middag vid den fantastiskt vackra Gardasjön. Åker ni någongång igenom Italien så stanna till vid Gardasjön och njut av den underbara utsikten.

 Utsikt över Gardasjön...

 Vyn vi såg när vi satt och åt middag. Lägg märke till det lilla söta båthuset på piren i vattnet...

G fick en ny Italiensk kompis!?

Trötta var vi framme i München kl 22 igår kväll och innan vi gick och la oss fick G´s syster en rapport från vår resa. Vad vi har hittat på idag får ni läsa mer om i nästa inlägg!

Ciao

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar