lördag 4 december 2010

Trip to Moon Island...

I natt  har jag sovit som en stock hög på all sjöluft jag andats in under dagen.

Nu ska jag berätta för er om gårdagens båtutflyckt.
Vi åkte ut med våra vänners båt vid 07.00 på morgonen och åkte ca 6 mil från Dubais kust och la till vid en liten ö som heter Moon Island, där många av sheikerna ofta lägger till för att få vara ifred. Vi var inte själva vid ön utan några andra båtar låg  där för ankar, tyvärr verkade det inte som att det var några "kungligheter" där just då! När vi lagt till började killarna sitt fiskande och rätt ofta fick de napp med bara några minuters mellanrum. Ni kan ju tänka er stämningen ombord med ett gäng fiskeglada killar som får napp i princip så fort de slängt i betet!!!


 Vid 10-tiden när vi varit en stund vid Moon Island blev vi bjudna på libanesisk frukost, dvs arabiskt bröd med olika bönröror och grönsaker vilket var väldigt gott, hungrig som man var. Redan till frukost började kylboxen som vi hade med oss bli full med fisk så ni kan ju tänka er hur mycket fisk vi hade med oss tillbaka till Dubai efter en hel dags fiskande!



Efter frukosten gick killarna ut och fiskade igen medan vi tjejer spenderade dagen med att prata, sola och någon gång då och då prova på att fiska. G som älskar att fiska var så klart överlycklig då han gång på gång fick napp.

Dagen gick otroligt snabbt och eftersom vi inte började vår tillbaka resa förrän runt 17.30 hann vi med att se den vackra solnedgången. Väldigt trött stupade jag i säng igår och sov ovanligt bra!!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar